Training & Coaching

Zakelijk Engels Training & Coaching

Wil je professioneler in het Engels communiceren? Vol zelfvertrouwen je boodschap in het Engels overbrengen? Zelfverzekerd aan je sollicitatie- of beoordelingsgesprek bij dat internationale bedrijf beginnen?

Of wil je ontspannen een presentatie in het Engels geven? Makkelijker zakelijke e-mails of rapporten in het Engels schrijven? Je kennis van het Engels opfrissen?

Je zakelijke Engels verbeteren

Wat je ook wilt, ik help je graag jouw leerdoel te bereiken. Of het nu gaat om schrijven, lezen, luisteren of spreken in het Engels, ik zorg ervoor dat je het met meer zelfvertrouwen en plezier gaat doen.

Wellicht spreek je alleen Engels als je op vakantie bent. Of misschien spreek je juist regelmatig Engels op je werk, maar twijfel je vaak of je wel de goede woorden of uitdrukkingen gebruikt. Misschien heb je een talent voor talen, of juist niet. Wat je huidige niveau ook is, je kunt altijd besluiten je Engels te verbeteren!

Taal-coaching zakelijk Engels

Confident English helpt je graag je Engels naar een hoger niveau te brengen. Dat kan via verschillende vormen van Engelse taal-coaching:

Online: via Skype, Teams of Zoom

  • Bij jou op kantoor of op een externe locatie
  • Hybride: een combinatie van online en op locatie
  • Individueel, 2-op-1, of in een groepje met maximaal 3 andere cursisten
  • Een eenmalige sessie, of zoveel sessies als gewenst of nodig om jouw leerdoel te behalen
  • Coaching-sessies van minimaal 1 uur

Als we met elkaar aan de slag gaan, hebben we eerst een intakegesprek. In dat gesprek stel ik jouw ontwikkelpunten vast. Ik leg je uit waar jouw Engels beter kan en hoe we daar samen aan gaan werken. We maken afspraken over jouw leerdoelen en het aantal coaching-sessies dat we denken nodig te hebben om jouw doelen te bereiken. Vervolgens doe ik je een prijsaanbod.

Effectief communiceren in zakelijk Engels

In mijn coaching-sessies maak ik je vertrouwd met hoe je jouw boodschap in het Engels het beste over kunt brengen. Ik laat je zien hoe de juiste woorden, uitdrukkingen, vaktermen, structuur en intonatie de sleutel vormen voor effectief communiceren in het Engels. Ik erken wat goed gaat en besteed aandacht aan wat beter kan. Ik motiveer en inspireer je om stapje voor stapje jouw leerdoel te behalen.

Taal-coaching op maat

Elke sessie stem ik af op jouw niveau, vaardigheden en leerdoelen. Je krijgt naast de benodigde grammatica en woordenschat een helder inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Niet alleen de leerstof, ook mijn aanpak pas ik op jou aan. Ieder mens heeft namelijk een favoriete leerstijl. Wat voor de één werkt, werkt niet per se voor een ander. Daarom pas ik iedere sessie aan op wat jij op dat moment nodig hebt. Met mijn gedegen feedback breng ik jouw Engels naar een hoger niveau.

Cursusmateriaal inbegrepen

Het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Verder krijg je van mij aan het eind van de cursus een overzicht van alles wat we hebben gedaan en besproken: leerdoelen, woordenlijst, grammatica, en je persoonlijke verbeterpunten.

Als cursist ga je thuis ook aan de slag. Je krijgt van mij opdrachten ter voorbereiding van de volgende sessie. Bijv. een e-mail schrijven, dia’s voor een presentatie maken, het script (de ‘speaker notes’) van een presentatie schrijven, enzovoort.

Taal-coaching bij Confident English

Bij Confident English ben je verzekerd van:

taal-coaching op maat
persoonlijke begeleiding
gerichte feedback
inzicht in jouw niveau
inspiratie en energie
motivatie om jouw doel te bereiken

…en bovenal “confidence”!

Enthousiast geworden? Laten we kennismaken!

Prijzen

Prijzen vanaf €65 per uur (excl 21% btw) afhankelijk van de complexiteit, locatie en duur van het traject.